Samsung Teknolojisi İle 1 Saniyede 1 Film İndireceksiniz!


Samsung teknoloji şirketleri arasında birinci sırada seyrediyor. Ürettiği teknolojik ürünler her daim yok satıyor. Bu nedenle teknoloji pazarında önemli bir yere sahip. Geleceğe baktığımızda Samsung’un durumunda bir gerileme değil, aksine ilerleme görüyoruz. Gelecekte ürettiği teknolojilerde çok ilgi çekici özelliklere sahip ve bizlerin çok seveceği ürünler bulunuyor. Onlardan bir tanesini sizlere açıklayacağız.
Şu anda Türkiye’de kullanabildiğimiz 3G özelliğinin ne işe yaradığını bilirsiniz. Eğer telefonunuzda 3G özelliği var ise o zaman internete hızlı girersiniz. Mobil ağlarda yani hattınızın operatörlerinden girdiğiniz internette daha hızlı olursunuz. Normalde mobil ağlardan hızlı internete giremeyiz. Yani hızlı giremeyiz. Ancak 3G olduğu zaman Wİ-Fİ ile giriyormuş gibi hızlı olur.
Şu anda Avrupa’da kullanılan 4G henüz Türkiye’de kullanılabilir değil, ama zamanla o da olacak. Samsung 3G ve 4G teknolojisinin üstüne 5G teknolojisini çıkartacak. Geniş bantlı internete sahip olacağız. Hem de mobilden girerek. Mobilden giriyoruz ve 1 saniyede 1 film indiriyoruz. İnternet o derece hızlı olacak. Samsung’un bu teknolojiyi hemen piyasaya sürmeyeceğini üzülerek sizlere bildirmek zorundayım. Gelen bilgilere göre Samsung bu teknolojiyi 2020 yılında piyasaya sürecek. Ondan önce Samsung’dan herhangi bir 5G adımı beklemeyin.
Samsung şu an hala araştırma ve geliştirme aşamasında. Ancak yaptığı planlar gösteriyor ki 5G ile 1 saniyede 1 film indirmek mümkün olacak. O tarihi sabırsızlıkla bekliyoruz.

0 yorum: