Samsung Player Yolda!



Samsung’un bu sene içinde piyasaya sürdüğü telefonların sayısı çok fazla. Rakiplerine hiç acımadan pat diye yeni bir teknolojik aletin üretim haberini yapıyor. Zaten fazla olan kullanıcı sayısını daha da fazlalaştırmaya çalışıyor.
Samsung yeni bir teknoloji cihazın haberini yaptı. Bu cihaz ne bir cep telefonu, ne de bir tablet5.8 inç büyüklüğünde bir ekranı var. Ancak ne telefon, ne de tablet. Tahmin etmek güç değil mi? Hatta imkansız demek de fena olmazdı.
Samung’un bu yeni cihazı bir player. Onun adına Samsung Player deniliyor. Şu an piyasada yok; ama 2013 yılının Kasım ayında olacak. O zaman piyasaya sürülecek olan Samsung Player çok tercih edilen bir ürün de olabilir. Bu ürünü satın alacak olan kişi bir cep telefonu veya tablet yerine kullanamayacak. Bir bilgisayar yerine de kullanmanız mümkün değil.
Samsung Player’ın piyasaya çıkarken üzerinde bulunduracağı özellikler şunlar. Android 4.0 işletim sistemi, 2.500 mAh pil ömrü, MicroSD kart yuvası, 802,11 b/g/n ağ, GPS ve ön yüzdeki kamera.
Bu cihazın ne zaman piyasaya çıkacağı söylendi ama fiyatı hakkında hiçbir bilgi yok.


0 yorum: